Hout hakken

Door lange droogte vorig jaar en stormen deze winter veel dood hout in ons bos. In maart is er een kap-, zaag-, en kloofweekeinde gehouden met weer heel veel haardhout als resultaat!


Huren in 2021

Ook dit jaar is er weer veel vraag naar een weekeindje weg, heerlijk buiten en in de natuur. Juist nu komen reserveringen wat meer op het laatst en impulsief, maar sommige gasten boeken juist al lang van te voren om zeker te zijn van een fijn vakantie adres in Nederland.

Kijk graag naar de beschikbaarheid en mail nog even om te laatste stand van zaken op te vragen. Wie weet kan ook u een paar dagen komen genieten…


Corona maatregelen

Door Corona is er meer twijfel bij onze huurders of ze wel of niet kunnen komen. De maatregelen wisselen af en toe door de ontwikkelingen van de pandemie. Ons huis is niet anders dan uw thuis, met het verschil dat er mogelijk meer ruimte en minder contact met anderen is. We hebben twee zitkamers, veel gescheiden slaapkamers, twee badkamers en uiteraard verschillende terrassen en heel veel buitenruimte. Tennissen is bijvoorbeeld ook nu heel goed mogelijk, wandelen natuurlijk altijd al en ’s avonds thuis in De Kleine Slink bij de open haard of met een bordspel met je eigen huishouden natuurlijk een welkome afwisseling. Ook nu kam je hier genieten en tot rust komen.


Omgeving

Wat kun je doen in de nabije omgeving:

Wandelen
Bij de VVV in St Antonis zijn diverse wandelroutes op te vragen. Verder kun je vanuit het huis zonder problemen in een aangesloten gebied van bos, heide en weilanden verschillende routes op gevoel verkennen. De weg naar huis is nooit moeilijk terug te vinden, maar je kan best een paar uur verschillende delen verkennen.

Vennetje
Op vijftien minuten lopen ligt verscholen tussen de heide een spannend vennetje met een klein strandje vol mooie groene kikkers. Geweldig voor kinderen, mooie plek om een boek te lezen, maar ook je hond kan lekker plonzen.

Tennissen
Vanuit de keuken zie je onze tennisbaan liggen. Geheel prive en exclusief voor de huurders. Vergeet niet je iegen tennisrackets en ballen mee te nemen!

Fietsen
De omgeving nodigt ook uit tot fietstochten. In Oploo, vlakbij kan je fietsen huren. Vraag daar ook naar mooie routes.

Zwemmen
Aan de ander kant van Oploo ligt midden in het bos een prachtige en grote recreatieplas met strand. Met name door de week een heerlijke plek om te zonnen, zwemmen en picknicken.

Oorlogsmuseum
Op 20 minuten rijden in de auto vind je het indrukwekkende oorlogsmuseum. Voor elke leeftijd biedt dit interessante onderdelen. Varierend van vele militaire voertuigen, vliegtuigen en apparaten tot uniformen, tentoonstellingen, maar ook indrukwekkende monumenten.

Zoo Parc Overloon
Deze unieke dierentuin in nog niet zo oud en heeft daardoor een prachtige opzet, met veel ruimt voor de dieren in hun eigen leefomgeving. Geen dieren in hokjes maar bijna in de vrije natuur. een soort wandel safari. Echt genieten en een leuke middag uit voor jong en uit.

Natuur
Ach, teveel om op te noemen, misschien is de VVV in St Anthonis het beste startpunt.


Een nieuw jasje…

Onze stokoude website is weer iets meer up-to-date. Om meer inzicht in beschikbaarheid en prijzen te hebben is de pagina “Huren” nu ook weer kloppend. Er zijn nog wat weken en weekeinden dit jaar beschikbaar…..


© 2021: De Kleine Slink | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress