Omgeving

Wat kun je doen in de nabije omgeving:

Wandelen
Bij de VVV in St Antonis zijn diverse wandelroutes op te vragen. Verder kun je vanuit het huis zonder problemen in een aangesloten gebied van bos, heide en weilanden verschillende routes op gevoel verkennen. De weg naar huis is nooit moeilijk terug te vinden, maar je kan best een paar uur verschillende delen verkennen.

Vennetje
Op vijftien minuten lopen ligt verscholen tussen de heide een spannend vennetje met een klein strandje vol mooie groene kikkers. Geweldig voor kinderen, mooie plek om een boek te lezen, maar ook je hond kan lekker plonzen.

Tennissen
Vanuit de keuken zie je onze tennisbaan liggen. Geheel prive en exclusief voor de huurders. Vergeet niet je iegen tennisrackets en ballen mee te nemen!

Fietsen
De omgeving nodigt ook uit tot fietstochten. In Oploo, vlakbij kan je fietsen huren. Vraag daar ook naar mooie routes.

Zwemmen
Aan de ander kant van Oploo ligt midden in het bos een prachtige en grote recreatieplas met strand. Met name door de week een heerlijke plek om te zonnen, zwemmen en picknicken.

Oorlogsmuseum
Op 20 minuten rijden in de auto vind je het indrukwekkende oorlogsmuseum. Voor elke leeftijd biedt dit interessante onderdelen. Varierend van vele militaire voertuigen, vliegtuigen en apparaten tot uniformen, tentoonstellingen, maar ook indrukwekkende monumenten.

Dierenpark Overloon
Deze unieke dierentuin in nog niet zo oud en heeft daardoor een prachtige opzet, met veel ruimt voor de dieren in hun eigen leefomgeving. Geen dieren in hokjes maar bijna in de vrije natuur. Echt genieten en een leuke middag uit voor jong en uit.

Natuur
Ach, teveel om op te noemen, misschien is de VVV in St Anthonis het beste startpunt.

© 2024: De Kleine Slink | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress