Accomodatie

Inrichting en aantal kamers
Het huis bestaat uit een hoofdhuis met op de begane grond de zitkamer met open haard en eetkamer, keuken, badkamer met douche en WC, twee ruime slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed en eigen wastafel en nog een separate WC. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers met ieder twee losse bedden en extra matras en een overloop met een tweepersoonsbed en een wastafel. Ook is er een extra babybedje.
Aan het hoofdhuis is een bijhuis gebouwd met daarin een tweede badkamer met bad, WC en sauna. Tevens een tweede zitkamer met openhaard en een keukenblok. Op de vide is een tweepersoonsslaapgedeelte. Dit bijhuis wordt meestal gebruikt door de ouderen en geeft de mogelijkheid om je wat terug te trekken. Ook het slapen daar geeft de mogelijkheid om je meer af te zonderen van de andere logees. In het huis zijn voldoende dekens, dekbedden en eventueel linnengoed, maar ons advies is om eigen dekbedovertrek, handdoeken en lakens mee te nemen. Tevens is er voldoende hout voor de open haard, maar zelf houthakken om aan te vullen mag!

Zitkamers
Er twee zitkamers met meerdere “zithoeken”. In beide zitkamers is er een openhaard. Hout moet gesprokkeld of gehakt worden. Er zijn twee TV’s, is er glasvezelaansluiting (500Mbps) met WIFI aanwezig . Een klassieke radio maakt de sfeer compleet!

Slaapkamers
Het huis biedt hiermee slaapmogelijkheid voor maximaal 12 volwassenen, maar een optimale bezetting is bijvoorbeeld 6 volwassenen met 6 kinderen.

Keuken
De keuken is geheel vernieuwd en in landelijke stijl, Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien met o.a. een nieuwe afwasmachine, 6-pits gasfornuis, elektrische oven, ijskast, vriezer en magnetron.


Sauna
Er is een ruime sauna (infrarood, lichttherapie) in de recent aangelegde tweede badkamer. Deze badkamer is op hotel standaard en heel comfortabel. Douchen kan met uitzicht op akkers en bos. Het bad kan in een bubbelbad omgetoverd worden. Kortom, lekker relaxen hier!
De eerst badkamer is eenvoudig met een douche, WC en wastafel. Tevens staan hier de wasmachine en de droger.

Terras
Er is een groot terras rondom het huis, met voldoende tafels, parasols, stoelen en banken. Je kan barbequen en er is een extra keukenblok in het bijhuis met ijskast ten behoeve van het terras.

Plattegronden begane grond en eerste verdieping:

© 2023: De Kleine Slink | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress